DIRECTIEVOERING EN TOEZICHT

DIRECTIEVOERING EN TOEZICHT

 Om een vastgoedproject van de grond te krijgen, heb je effectieve directievoering en toezicht nodig. Een rol die wij als Compleet Projectmanagement graag op ons nemen.

Onze directievoerder fungeert als uw gedelegeerde opdrachtgever, waarbij hij het gehele realisatieproces aanstuurt in nauwe samenwerking met u, vanaf de start van de bouw tot en met oplevering en nazorg. Hij neemt de contractstukken grondig door bij aanvang, stelt een directieplan op en organiseert een vergadercyclus, waarbij de samenwerking met alle bouwpartners wordt afgesproken, volgens G(eld) O(rganisatie) T(ijd) I(nformatie) C(ommunicatie).

De directievoerder bewaakt voortdurend de uitvoering, rapporteert de voortgang en stuurt op planning, kwaliteit en kosten. Afhankelijk van de contractvorm, partners en uw wensen, wordt zijn rol bepaald. Als Compleet Projectmanagement nemen we graag de rol van directievoerder op ons, waarbij we risico’s beheren, juridische helderheid bieden en streven naar minimale milieu-impact door groene bouwpraktijken en duurzame materialen.

 

COMPLEET PROJECTMANAGEMENT

Erkende organisatie
Duurzaam
Open en eerlijke samenwerking
Oplossingsgericht
Altijd een stap extra
Jaren ervaring met diverse thema’s en vraagstukken